Medlemsförmåner

Du som är medlem i Studentkåren i Sundsvall har möjligheten att åtnjuta ett antal lokala och regionala rabatter. I en del fall kan vi även inkludera lokala rabatter i andra delar av Sverige där vi har en stor andel distansstudenter. Det som anges på denna plats ligger utöver eventuella rabatter som du erhåller via Mecenat och Studentkortet.

Sidsjö Hotell & Konferens

Här erbjuds det studentrabatt på boende, mot uppvisade av giltigt medlemskap i Studentkåren i Sundsvall. Kontakta receptionen för att ta del av aktuella priser. Ring 060-125 125 eller maila info@sidsjohotell.se.

Studentkåren i Sundsvalls sport

Ej aktiv i nuläget på grund av Covid-19

Två gånger per vecka hyr vi en idrottshall och spelar olika sporter allt från fotboll till spökboll. Utöver detta har vi olika lag i Korpen och inför våren 2020 blir det innebandy och sedan fotboll i april.

Studentkåren i Sundsvalls Friluftsgrupp

Här erbjuder vi vår medlemmar att nyttja den fina naturen vi har i området och under vintern halvåret aktiviteter som att åka skidor och grilla korv. Gå till facebookgruppen här.

Huckleberry

Huckleberry erbjuder nu alla medlemmar i studentkåren på 25% rabatt på hela menyn inklusive frozen yoghurt. De erbjuder fräscha juicer/smoothies, sallader och lyxiga mackor. OBS! Endast på Huckleberry på Storgatan och inte Birsta City.

Vill du som företagare erbjuda våra studenter rabatter och samarbeta med Studentkåren i Sundsvall? Kontakta oss gärna på studentkaren@sks.miun.se så vi kan stärka varandra i ett framtida samarbete.

Gå med i Studentkåren