Studentkårens månadsbrev

Månadsbrev för maj & juni

Månadsbrev för april!

Aprils månadsbrev har blivit lite försenat men nu är det äntligen ute!

Länkar till månadens event finns här nedan:

Kandidera till Studentkårstyrelsen 2023-2024! Länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8I8vE98ETWxhFiJ7MSUxwtmqRlXTQa-k3NmW0GGIrPFuUkw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&fbclid=IwAR3hxMIMTUxGGqwg_Az6tWq7MkinMtsHt6KqvlJO-B0mewzUggnqJcbBU8M

Masquerade: https://link.orbiapp.io/NKgj

Förborg – Kårkväll: https://link.orbiapp.io/gmGu

Dagsevent – Dricknick: https://link.orbiapp.io/np47

Månadsbrev för mars!

Månadsbrevet för Mars är här!

Det är en fullspäckad månad vi har framför oss. Här nedan finns alla länkar till orbi för de olika eventen!

Pub quiz: https://link.orbiapp.io/bExu

Fullkan: https://link.orbiapp.io/L87A

Kårkväll, Festi-svall: https://link.orbiapp.io/sS1q

Adaam: https://link.orbiapp.io/zL2X

Skiddag & Afterski: https://link.orbiapp.io/mMHT https://link.orbiapp.io/qbXK

Månadsbrev för februari!

Februaris månadsbrev är här!

Denna månad är det saker som händer lite senare i månaden.

Den 18 februari är det sista dagen att ansöka till summer university.

Samma dag är det även en valentinessittning anordnad av Committ och Sundekon!

Den 22 februari bjuder vi i SKS på korv igen utanför N-huset, och på eftermiddagen denna dag har vi vårt medlemsmöte för våren!

Vi pushar även för intresset att starta en kommitté. Mer info ser ni ovan i själva månadsbrevet!

Månadsbrev för januari!

2023’s första månadsbrev!

Bättre sent än aldrig… så kan man säga om månadens nyhetsbrev. Därför omfattar månadens upplaga både händelser i januari och början på februari.

Vi har en ny vice ordförande!

Antira Gudmarsdotter har nu tillträtt som Studentkåren i Sundsvalls nya vice ordförande. Vi är mycket glada att ha henne med oss! Anitra kommer framförallt att arbeta med kårpolitiska frågor, men såklart även andra frågor. Anitra brinner lite extra mycket för åvvekultur.

Kandidera till generalmajor!

Vill du eller någon du känner ta dig an ett roligt uppdrag under insparken? Ansök då om att bli generalmajor via länken nedan. Där finns även mer info och annat som kan vara bra att veta.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkYciiz_8bVWNzeYG6Fp6kIRGkDt1-IlHS6VlZSvoYkXQx_w/viewform?usp=sf_link

Månadsbrevet har ett nytt namn!

Som vi skrev i decembers månadsbrev så utlyste vi en tävling för att vara med och namnge vårt månadsbrev. Vinnaren blev Pontus Lindblad med hans bidrag “nyhetstorka”, som nu också vårt månadsbrev heter. Den engelska översättningen blev News wipe. Vi är mycket glada över det nya namnet och tycker att det speglar det vi vill – Humor och nyheter.

Studera utomlands i slutet av sommaren? Läs vidare!

Vill du besöka Amsterdam och uppleva holländsk kultur och samtidigt studera? Klicka in på länken och läs mer! https://www.miun.se/en/education/summeruniversity/?fbclid=IwAR1B0qTZhj5G0er_q0xfApt7YO9dBpRMQ-de-kif_KISCCTEBWOuSYyXJgg

De Vet Du kommer till Grönborgs!!!

Ja ni hörde rätt. På initiativ av Committ och Sundekon kan vi presentera årets förhoppningsvis fetaste kårkväll. Det kommer bli ett riktigt drag när De Vet Du spelar sina låtar, karaoken går varm och baren står öppen till 03. Mer info om biljetter och annat hittar ni här: https://www.facebook.com/events/668830374722217

Vi lanserar vårt nya månadsbrev!!!

Äntligen är det dags för att komma igång med vårt arbete med månadsbrevet igen!

Det är något som har känts viktigt för oss, dels för att nå ut på andra sätt än digitalt, men också för att vi tycker att en studentkår behöver ett månadsbrev. Månadsbrevet kommer varje månad att sättas upp runt om på campus. Detta kommer främst göras på toaletterna, vilket är en tradition som många kårer har – också som en liten hyllning till vår egen föregångare “the shitington post“.

Alla sektioner, linje- och kulturföreningar kommer i mån av plats ha möjlighet att få sina event och nyheter publicerat i nyhetsbrevet. Vi kommer självklart även uppdatera månadsbrevet digitalt för att ingen ska gå miste om viktig information.

Hjälp oss med ett nytt namn på nyhetsbrevet!

I samband med lanseringen av månadsbrevet vill vi ha hjälp från er medlemmar att komma på ett nytt fyndigt namn på månadsbrevet. Från “the shitington post” till… Ja vadå? 

Vi utlyser en tävling (med start 5 december) där alla får chansen att vara med och namnge vårt månadsbrev; den som kommer med det vinnande förslaget vinner ett lunchkort på Grönborg till ett värde av 600 kr!

Namnet får självklart inte vara kränkande på något sätt men föregångaren till detta månadsbrev hette ” The shitington post”. Därför får det nya namnet också gärna anspela på “toaletthumor” då det dels är tradition, men också för att månadsbrevet främst kommer sättas upp på toaletterna runt om på campus. Om man har ett förslag utan detta inslag får man naturligtvis även skicka in detta, vi vill få in så många förslag som möjligt! Namnet ska även gå att översätta till engelska. 

Maila in förslaget till vår mail studentkaren@sks.miun.se och skriv “tävling månadsbrev” i ämnesraden. Vi kommer utlysa en vinnare i slutet av december och namnet kommer lanseras på vårt månadsbrev i januari! Lycka till önskar vi på SKS!

Artistsläpp!

Inom kort kommer en stor spelning offentliggöras! Spelningen kommer arrangeras av Sundsvalls alla sektioner- och linjeföreningar. Håll koll i Orbi, där mer information snart kommer komma. Eventet kommer vara rabatterat för medlemmar!

Sista medlemsmötet för 2022 avklarat!

Den 30:e november hölls det sista medlemsmötet för verksamhetsåret 2022. På medlemsmötet antogs bl.a. budget och verksamhetsplan för verksamhetsåret 2023. Bl.a. har medlemsavgiften halverats för personer som sitter i sektioner- och linjeföreningars styrelser, en ny vice ordförande har valts in och en uppsjö av olika efterfrågade frågor har klubbats in i organisationens styrdokument för det kommande året!

Emboli har återuppstått!

Föreningen för bl.a. kriminologer och sjuksköterskor har återuppstått som en sektion! För att fira sin come-back arrangerar Emboli en pubonsdag den 14:e december, där ljuva toner i form av karaoke utlovas!