Studentkårens månadsbrev

Vi lanserar vårt nya månadsbrev!!!

Äntligen är det dags för att komma igång med vårt arbete med månadsbrevet igen!

Det är något som har känts viktigt för oss, dels för att nå ut på andra sätt än digitalt, men också för att vi tycker att en studentkår behöver ett månadsbrev. Månadsbrevet kommer varje månad att sättas upp runt om på campus. Detta kommer främst göras på toaletterna, vilket är en tradition som många kårer har – också som en liten hyllning till vår egen föregångare ”the shitington post”.

Alla sektioner, linje- och kulturföreningar kommer i mån av plats ha möjlighet att få sina event och nyheter publicerat i nyhetsbrevet. Vi kommer självklart även uppdatera månadsbrevet digitalt för att ingen ska gå miste om viktig information.

Hjälp oss med ett nytt namn på nyhetsbrevet!

I samband med lanseringen av månadsbrevet vill vi ha hjälp från er medlemmar att komma på ett nytt fyndigt namn på månadsbrevet. Från “the shitington post” till… Ja vadå? 

Vi utlyser en tävling (med start 5 december) där alla får chansen att vara med och namnge vårt månadsbrev; den som kommer med det vinnande förslaget vinner ett lunchkort på Grönborg till ett värde av 600 kr!

Namnet får självklart inte vara kränkande på något sätt men föregångaren till detta månadsbrev hette ” The shitington post”. Därför får det nya namnet också gärna anspela på “toaletthumor” då det dels är tradition, men också för att månadsbrevet främst kommer sättas upp på toaletterna runt om på campus. Om man har ett förslag utan detta inslag får man naturligtvis även skicka in detta, vi vill få in så många förslag som möjligt! Namnet ska även gå att översätta till engelska. 

Maila in förslaget till vår mail studentkaren@sks.miun.se och skriv “tävling månadsbrev” i ämnesraden. Vi kommer utlysa en vinnare i slutet av december och namnet kommer lanseras på vårt månadsbrev i januari! Lycka till önskar vi på SKS!

Artistsläpp!

Inom kort kommer en stor spelning offentliggöras! Spelningen kommer arrangeras av Sundsvalls alla sektioner- och linjeföreningar. Håll koll i Orbi, där mer information snart kommer komma. Eventet kommer vara rabatterat för medlemmar!

Sista medlemsmötet för 2022 avklarat!

Den 30:e november hölls det sista medlemsmötet för verksamhetsåret 2022. På medlemsmötet antogs bl.a. budget och verksamhetsplan för verksamhetsåret 2023. Bl.a. har medlemsavgiften halverats för personer som sitter i sektioner- och linjeföreningars styrelser, en ny vice ordförande har valts in och en uppsjö av olika efterfrågade frågor har klubbats in i organisationens styrdokument för det kommande året!

Emboli har återuppstått!

Föreningen för bl.a. kriminologer och sjuksköterskor har återuppstått som en sektion! För att fira sin come-back arrangerar Emboli en pubonsdag den 14:e december, där ljuva toner i form av karaoke utlovas!