Inspark VT21

Äntligen är det dags att välkomna er till vår vackra stenstad och hoppas att ni kommer att ha en underbar studietid i staden som brann. Insparken är resultatet av oss studenters engagemang under studentkårens paraply och syftar till att hjälpa de nya studenterna att känna sig välkomna, hitta nya vänner och lära känna staden.

Covid-19 har påverkat hela samhället, hela världen på en miljard olika sätt. Vi är inget undantag och har behövt gjort ett flertal justeringar i vår verksamhet. Därför har vi i Studentkåren i Sundsvall beslutat att hålla insparks eventen VT21 på distans. Detta tycker vi är extremt tråkigt att behöva meddela, då vi är måna om att ge de nya studenterna den bästa möjliga starten. Vi i Studentkåren anser att det är viktigt att kunna ge de blivande studenterna vad som behövs för att kunna träffa nya vänner och klara av studierna på bästa sätt. Förutsättningarna som ges i början av sin studietid är centralt. Förhoppningsvis så kommer ni känna er välkomnade!

Vi kommer anordna ett antal aktiviteter via zoom för alla nya studenter, där ni bland annat kommer få möjlighet att lära känna oss och era nya klasskamrater, att få era frågor besvarade av våran panel etc. Det är viktigt att kunna få kontakt med sin klass och få en möjlighet att kunna få tips och råd om det blivande livet som student i Sundsvall. Där de ska ha roligt, lära känna människor och framförallt, skapa nya minnen för livet.

Har ni ytterligare frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss och följa på sociala medier!


Ladda ner välkomstbrevet!


Så här såg det ut under förra insparken