Inspark HT21

Äntligen är det dags att välkomna er till vår vackra stenstad och hoppas att ni kommer att ha en underbar studietid i staden som brann. Insparken är resultatet av oss studenters engagemang under studentkårens paraply och syftar till att hjälpa de nya studenterna att känna sig välkomna, hitta nya vänner och lära känna staden.

Förra årets inspark hade vi restriktioner som stoppade oss från att ha en riktigt inspark med alla linjeföreningar/sektioner tillsammans. Istället så hade vardera linjeförening/sektion en varsin inspark för att göra det så Covid säkert som möjligt. Men nu kommer restriktionerna att avvecklas när insparken sker och därmed kan vi ha en stor gemensam inspark!
Tillsammans med linjeföreningarna/sektionerna och kulturföreningarna som kommer hålla i dagseventen och Grönborg där kvällseventen kommer att hålla till så välkomnar vi er till insparken HT21!


Har ni ytterligare frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss och följa på sociala medier!


Ladda ner välkomstbrevet och insparksguiden.

I välkomstbrevet har finns det information om SKS, Mittuniversitetet i Sundsvall, de olika linjeföreningarna/sektionerna

Välkomstbrevet

Insparksguiden innehåller allt man kan behöva veta om insparken. De olika termerna, vart de olika dagseventen kommer vara och kvälleventens olika teman.

Insparksguiden


Insparksfilmen


Insparkspaket

Under insparken kan du som förstaårsstudent köpa insparkspaket från faddrar och generaler. Det är tre olika paket, bronspaketet, silverpaketet och guldpaketet.

English version of the Kick-off package