Inspark HT23

Äntligen är det dags att välkomna er till vår vackra stenstad och hoppas att ni kommer att ha en underbar studietid i staden som brann. Insparken är resultatet av Mittuniversitetet i Sundsvalls studenters engagemang under studentkårens paraply och syftar till att hjälpa de nya studenterna att känna sig välkomna, hitta nya vänner och lära känna staden.

I år kör vi all-in med ett fullspäckat schema med nya och traditionella dagsevent samt fullspäckade kårkvällar med olika teman!
Tillsammans med linjeföreningarna/sektionerna och kulturföreningarna som kommer hålla i dagseventen och Grönborg där kårkvällarna kommer att hålla till så välkomnar vi er till insparken HT23!


Har ni ytterligare frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss och följa på sociala medier

Facebook | Instagram


Ladda ner välkomstbrevet och insparksguiden.

I välkomstbrevet har finns det information om SKS, Mittuniversitetet i Sundsvall, de olika linjeföreningarna/sektionerna

Välkomstbrevet

Insparksguiden innehåller allt man kan behöva veta om insparken. De olika termerna, vart de olika dagseventen kommer vara och kvälleventens olika teman.

Insparksguiden

Insparkspaket

Under insparken kan du som förstaårsstudent köpa insparkspaket från faddrar och generaler. Det är tre olika paket: bronspaketet, silverpaketet och guldpaketet.
Insparkspaketen går ENDAST att köpa under dagseventen.
 

Priset per paket kan ändras inför insparken! Det som säljs under insparken är det som gäller.

Håll koll på alla insparkseventen via Orbi. Sedan alla kommande event från SKS och linjeföreningarna/sektionerna!

Skaffa Orbi via antingen Google Play eller App Store