Samarbeta med studentkåren

Sundsvall är fullt av studenter som kan vara till stor nytta för dig som är företagare. Studentkåren i Sundsvall erbjuder många olika kontaktvägar till stadens studenter. Kanske vill du annonsera så det når studenter? Sökerdu ny personal? Eller är du ute efter att hitta ett bra alternativ till att ha eran företagsfest?

Marknadsföringskanaler till studenter

Studentrabatter

Studentkåren är alltid intresserad av att kunna erbjuda fler studentrabatter till våra studenter i Sundsvall. Vi erbjuder er  exponering på hemsidan under fliken ”medlemsförmåner” och i överenskomna publiceringar i sociala medier. I gengäld erbjuder ni studenterna rabatt på en tjänst eller vara.

Studentkårens hemsida

Varje dag så besöks studentkårens sida av studenter som vill hålla sig uppdaterad av aktuell information. Vill du köpa en reklamplats så kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Monterdag på campus

Vill du besöka campus Sundsvall med din organisation eller företag för att informera om er verksamhet, hitta medlemmar och annat så är det studentkåren du ska ta kontakt med.

Näringsliv och student

Praktikplats och examensarbeten

Är du i behov av kvalificerade praktikanter eller har bra idèer till examensarbeten på din arbetsplats? Då kan Studentkåren hjälpa dig att komma i kontakt med studenter! Vi kan även förmedla kontakter till universitetet.