Member benefits

Du som är medlem i Studentkåren i Sundsvall har möjligheten att åtnjuta ett antal lokala och regionala rabatter. I en del fall kan vi även inkludera lokala rabatter i andra delar av Sverige där vi har en stor andel distansstudenter. Det som anges på denna plats ligger utöver eventuella rabatter som du erhåller via Mecenat och Studentkortet.

Biobiljetter för 108 kronor

Gå på valfri föreställning hos SF (Svensk filmindustri) för 108 kronor per biljett. Biljetten gäller alla dagar i veckan. Besök gärna kårexpeditionen för att köpa dessa biljetter, alternativt se om vi är tillgängliga i våra lokaler i L huset andra våningen.

Sidsjö Hotell & Konferens

Här erbjuds det studentrabatt på boende, mot uppvisade av giltigt medlemskap i Studentkåren i Sundsvall. Kontakta receptionen för att ta del av aktuella priser. Ring 060-125 125 eller maila info@sidsjohotell.se.

Studentkåren i Sundsvalls sport

Två gånger per vecka hyr vi en idrottshall och spelar olika sporter allt från fotboll till spökboll. Utöver detta har vi olika lag i Korpen och inför våren 2020 blir det innebandy och sedan fotboll i april.

Studentkåren i Sundsvalls Friluftsgrupp

Här erbjuder vi vår medlemmar att nyttja den fina naturen vi har i området och under vintern halvåret aktiviteter som att åka skidor och grilla korv. Gå till facebookgruppen här.

Huckleberry

Huckleberry erbjuder nu alla medlemmar i studentkåren på 25% rabatt på hela menyn inklusive frozen yoghurt. De erbjuder fräscha juicer/smoothies, sallader och lyxiga mackor. OBS! Endast på Huckleberry på Storgatan och inte Birsta City.

Vill du som företagare erbjuda våra studenter rabatter och samarbeta med Studentkåren i Sundsvall? Kontakta oss gärna på studentkaren@sks.miun.se så vi kan stärka varandra i ett framtida samarbete.

Gå med i Studentkåren