Efter fem terminer öppnar Service center igen!

Som många vet så stängde vi igen dörrarna för Service center i början av pandemin och samtidigt valde vår receptionist Siv, som varit med oss i över 20 år, att gå i pension. Efter det så var det inte direkt någon mening att anställa någon till Service center på grund av pandemin och restriktionerna.

Under höstterminen 2020 så tog ledamöterna i vår styrelse sig an att bemanna i Service center eftersom restriktionerna släppte en del, för att kunna vara till hands de första års studenterna som började den höstterminen. De studenter som började då hade förtur att vara på campus. Det kom striktare restriktioner igen och i princip alla studier blev på distans och Service center stängdes helt från vårt håll!

Inför novembers medlemsmöte 2021 togs det fram ett förslag i SKS:s budgeten för 2022 för att kunna anställa en person till Service center under 2022. Anställningsprocessen påbörjades under vårterminen 2022, med planen att anställa någon inför höstterminen 2022.
Det kom in en hel del ansökningar och det valdes några kandidater för intervju och nu kan vi glatt meddela att vi har anställt en person till Service center! Dörrarna för Service center kommer att öppnas från och med 22 augusti 2022.

Service center och dess funktion

Först och främst kommer personen som bemannar Service center att hålla i försäljning av studentoveraller (som man bokar via den här länken), märken, SKS merch och Grönborgskorten. Personen kommer även att hantera administrativa uppgifter som har varithos Studentkårens presidium innan och även hjälpte till med studentärenden. När det är tävlingar via SKS så är det i Service center som man hämtar sitt pris.
Du kan kontakta Service center främst via studentkaren@sks.miun.se och när det har löst sig med en telefon till personen kommer telefonnumret att finnas på vår första sida och under den här länken.

Vem kommer att bemanna Service center?

Låt oss presentera Ally Nordlund, 27 år, som kommer att bemanna Service center. Tidigare har hon studerat Kommunikation och PR programmet på Mittuniversitetet och tog sin kandidatexamen inom mediekommunaktionsvetenskap 2020. Efter det så studerade hon ett år journalistik. Under sin studieperiod hos KomPR hade hon praktik på Kommunikationsavdelningen på Mittuniversitetet.
“Jag vet själv hur det känns att vara ny på en skola och för mig var det så viktigt att det fanns människor att fråga som hade koll.” säger Ally angående vad hon ser mest fram emot att arbeta i Service center.

Ally Nordlund, förre detta student på Mittuniversitetet till SKS:s receptionist i Service center

I framtiden kommer Ally att finnas på plats i Service center måndag till fredag.
Öppettiderna hittar du här.
Service center finns på andra våningen i N-huset, samma som Mittuniversitetets Service center.

Vi hoppas på att du kommer uppskatta Allys arbete och att hon kommer vara med oss länge!