Viktigt meddelande om insparken

Covid-19 har påverkat hela samhället, hela världen på en miljard olika sätt. Vi är inget undantag och har behövt gjort flertal justeringar i vår verksamhet. 

Därför har vi i Studentkåren i Sundsvall tagit beslutet att skjuta fram insparken som var planerad att starta hösten 2020 och flytta den till våren 2021 på grund av Covid-19 och de rådande restriktioner från regeringen och Folkhälsomyndigheten. 

Detta tycker vi är extremt tråkigt att behöva meddela, då vi är måna om att välkomna tillbaka gamla studenter och ge de nya studenterna den bästa möjliga starten. Vi i Studentkåren anser att det är viktigt att kunna ge blivande studenterna vad som behövs för att kunna träffa nya vänner och klara av studierna. Förutsättningarna som ges under den första tiden av sin studietid är centralt.Därför kommer nya studenter få möjligheten att kunna träffa sin nya klass och ett par äldre studenter utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer dvs. 1,5 meters avstånd, 50 personer folkmängd och andra framtida rekommendationer. 

Detta för att det är viktigt för nya studenter att kunna få kontakt med sin klass och få en möjlighet att kunna få tips och råd om det blivande livet som student i Sundsvall. Där de ska ha roligt, lära känna människor och framförallt, skapa nya minnen för livet. Ni som är antagna kommer få ett personligt mail med mer information om vad som gäller för just dig. Har ni ytterligare frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss. Kontaktuppgifterna hittar ni här på hemsidan. 

Vi önskar alla en trevlig sommar!
Studentkåren i Sundsvall