Feedback
Facebook

Instagram
Studentkåren i Sundsvall

MEDLEMSAVGIFT

Kåravgift

Studentkåren i Sundsvall är för studenter av studenter, för att kunna bedriva en bra verksamhet behöver vi våra medlemmars stöd.

Vinter1_TS_200x235Vid Mittuniversitetet finns två studentkårer. Beroende på vilka kurser eller program du läser vid Mittuniversitetet så blir man medlem i endera Studentkåren i Sundsvall eller Studentkåren i Östersund, där merparten av vart dina poäng studeras avgör om man tillhör Studentkåren i Sundsvall eller Östersund. Ska du läsa kurser som är kodade ort flexibel väljer du helt enkelt kår själv.

Vad ger medlemskapet dig?
Förutom det ovan nämnda så kommer ett medlemskap i Studentkåren i Sundsvall innebära ett flertal mervärden i form av studentrabatter och andra förmåner som är bra att ha som student. Exempel på förmånliga medlemserbjudanden är reducerat pris på busskort och biobiljetter, men även betydande rabatter i våran restaurang, Medelpads Nation. Som medlem har du också möjligheten att påverka Studentkårens arbete, vad ska vi lägga fokus på, och därmed är du också med och påverkar Mittuniversitetet och Sundsvall som studentstad.

Studentkåren i Sundsvall representerar alla studenter vid Mittuniversitetet Sundsvall genom dom direktiv som beslutas av våra medlemmar. Genom ett medlemskap så får du en direkt möjlighet att påverka din studiemiljö!

Hur betalar jag medlemsavgiften?

Medlemsavgiften är på 200kr för en termin eller 350kr för två terminer. Man blir enklast medlem via vår medlemsportal där man loggar in med din vanliga studentportalsinloggning, men det går givetvis också bra att bli medlem i vår kårexpedition i Service Center, N-huset Sundsvall.
» Till Studentkårens medlemsportal

När kåravgiften är betald och registrerad kan du uppdatera ditt Miun-kort i någon av Campus Sundsvalls kortterminaler. En kårstämpel med giltighetsperiod kommer att tryckas på kortet, tillsammans med Mecenatstämpeln. Med detta kort har du nu tillgång till alla studentrabatter och erbjudanden som är ansluten till endera Studentkåren i Sundsvall eller Mecenat.

Om du tappar bort ditt Studentkort, hör av dig till kårexpeditionen så beställer vi ett nytt. Vi kan även skriva ut tillfälliga intyg för SJ om det skulle behövas.
» Kontakta kårexpeditionen