Feedback
Facebook

Instagram
Studentkåren i Sundsvall

SUS

SUS

SUS (Samhälle Utbildning Sundsvall) är föreningen för Förskollärare, Grundskollärare, Samhällsvetare och Ämneslärare. Föreningen återstartades år 2015 och bär den rosa fanan.

Föreningens huvudsakliga uppgift är att kontrollera att utbildningen håller en hög nivå genom att delta i programråd likväl ämneskollegium, samt att studenternas röst görs hörd. I de stunder när studierna känns alltför betungande är vi inte heller sena med att arrangera diverse evenemang som gästföreläsningar och dylika festliga aktiviteter för våra medlemmar att förgylla sin studietid med.

SUS är en ideel förening som jobbar för våra medlemmars intresse med 0 kr i medlemsavgift. Vi tycker att föreningslivet är en otroligt viktig del av samhället för att kunna utveckla ditt sociala nätverk och din kompetens inför både arbetslivet och väl inom universitetet.

Så varför inte engagera dig för att göra Sundsvall till en ännu bättre studentstad, bli medlem idag genom att maila ditt telefonnummer och namn till sus.linjeforening@gmail.com