Feedback
Facebook

Instagram
Studentkåren i Sundsvall

För Företag

Sundsvall är fullt av studenter som kan vara till stor nytta för dig som är företagare, vi på Studentkåren i Sundsvall erbjuder många olika kontaktvägar till stadens studenter, kanske vill du annonsera så det når studenter? Söker ni ny personal? Eller är ni ute för att hitta ett bra alternativ att ha eran företagsfest på? Vi har här en ingång för er så ni kan se vad Studentkåren i Sundsvall kan erbjuda.

Marknadsföringskanaler till studenter

SP_0830_200x235Studentrabatter

Studentkåren är alltid intresserad av att kunna erbjuda fler studentrabatter till våra studenter i Sundsvall. Vi erbjuder er gratis exponering på hemsidan under fliken “studentrabatter”, en dekal som ni kan ha på skyltfönstret till er butik och exponering på ett samlat blad med studentrabatter en gång per år. I gengäld erbjuder ni studenterna rabatt på en tjänst eller vara från ert företag. Vill ni synas lite mer än de andra och betala en slant för de så finns också den möjligheten.

» Kontakta Studentkårens vice ordförande

The Toaletter

The Toaletter är ett nyhetsbrev som varje månad sätts upp på ungefär 60 toaletter runt om på campus. Kontakta oss om du har någonting intressant att skriva om eller om du vill köpa en annons. Tänk på att det endast publiceras en annons per månad.

» Kontakta Studentkårens vice ordförande

Studentkårens hemsida

Varje dag så besöks studentkårens sida av studenter som vill hålla sig uppdaterad av aktuell information, läsa mer om bostäder, läsa mer om kårens påverkansarbete, ladda ner en gammal tenta eller leta stipendier i våran filbank. Vill du köpa en bannerplats så kontakta oss.

» Kontakta Studentkårens vice ordförande

Monterdag på campus

Vill du besöka campus Sundsvall med din organisation eller företag för att informera om er verksamhet, hitta medlemmar och liknande är det Studentkåren du ska ta kontakt med.

» Kontakta Studentkårens vice ordförande

Näringsliv och student

Praktikplatser och Examensarbeten

Är du i behov av kvalificerade praktikanter eller har bra idèer till examensarbeten på din arbetsplats? Då kan Studentkåren hjälpa dig att komma i kontakt med studenter! Vi kan även förmedla kontakter till universitetet.

SAAM, Sundsvalls Akademiska Arbetsmarknadsmässa

SAAM är en årlig återkommande mässa på Mittuniversitetet som fungerar som en mötesplats för Mittuniversitetets studenter och deras framtida arbetsgivare. Ett deltagande i SAAM är ett utmärkt tillfälle för universitetsstudenter och företag att knyta goda kontakter. De tidigare 23 åren som SAAM har genomförts har lett till många lyckade rekryteringar, examensarbeten och spännande möten.

De som har studerat i Sundsvall är attraktiva både på den lokala och nationella arbetsmarknaden. Studenterna på Mittuniversitetet finns framförallt inom områdena ekonomi/marknadsföring, IT, hälsovetenskap, kommunikation och media, journalistik samt teknik och naturvetenskap. Till arbetsmarknadsmässan bjuds även arbetslösa akademiker och sistaårsgymnasister från regionen.

» Läs mer om SAAM

Kårhuset

TS_2520_200x235Sundsvalls Studenters Kårhus har flyttat till nya lokaler på Grönborg. Mer information kommer under januari 2017