Feedback
Facebook

Instagram
Studentkåren i Sundsvall

Studentföreningar

En viktig del av Sundsvalls studentliv är våra studentföreningar. Här kan du aktivera dig inom allt från linjeföreningar, fest och körsång.

TS_2106_200x235En förening inom Studentkåren i Sundsvall bedriver bra verksamhet för studenterna. Föreningarna bestämmer själva över sitt eget syfte och sin egen verksamhet. De enda kraven som ställs på föreningarna är att de ska fungera demokratiskt och följa Studentkåren i Sundsvalls principbeslut. I utbyte får föreningen ekonomisk och administrativ hjälp samt tillgång till kårens centrala stödfunktioner och tillgång till Studentkåren i Sundsvalls varumärke. En förening kan pyssla med i princip vilken verksamhet som helst så länge den är till nytta för studenterna.

Ett rolig beslut som Studentkåren i Sundsvalls styrelse nyligen tagit är att vi sponsrar alla tygmärken som våra linjeföringar vill ha! Om tygmärkena riktar sig till alla medlemmar så betalar vi rubbet! Om föreningarna vill sälja märkena så betalar vi hälften av totalkostnaden! Vi i Studentkåren för det för vi vill satsa på Studentkulturen! Vi tror att fler tygmärken leder till fler, bredare och roligare event för alla!

Vi köper alla våra tygmärken från vår samarbetspartner mera.se som är en jättebra och flexibel partner! Det är även här vi köper roll-up och andra tryckartiklar!merapunkse rektknapp

Passa på att orientera dig bland Sundsvalls studentföreningar här intill!

Förutom dessa sex linjeföreningar så finns även tre övriga föreningar som fokuserar på fest, körsång och åvvar respektive!