Feedback
Facebook

Instagram
Studentkåren i Sundsvall

Välkommen till vårt terminsmöte – Welcome our semester meeting!

Härmed inbjuds du som är medlem i Studentkåren i Sundsvall till vårt kommande terminsmöte. Mötet arrangeras för att du som ny eller gammal medlem ska få en inblick i vad studentkåren gör för dig här i Sundsvall, men även för att ta emot din feedback kring vad Du tycker att vi bör arbeta med framöver. Terminsmötet är ett utmärkt tillfälle för dig som är nybliven student att komma i kontakt med studentkåren och kanske själv engagera dig inom vår verksamhet. Vi letar alltid efter nyfikna, drivna och engagerade studenter som vill vara med och göra skillnad i studentlivet här i Sundsvall.

Oavsett anledning hoppas vi att du kommer till vårt kommande terminsmöte onsdagen den 29 mars kl 17.00 vid Grönborg och mötesrummet “Apelsinlemonad” en våning upp.

Anmäl dig till mötet här – http://bit.ly/SKSVT17

Motioner till mötet skall skickas till vice@sks.miun.se och vara oss tillhanda senast onsdagen den 15 mars. Dagordningen för mötet kommer att publiceras vid http://sks.miun.se onsdagen den 22 mars.

För alla övriga frågor kring mötet eller studentkåren, vänligen kontakta oss på studentkaren@sks.miun.se

Varmt välkommen!

Hello!

As a memeber of the student union we hereby invite you to join us and our upcoming semester meeting, Wednesday the 29th of March at 5pm. The meeting will be held att Grönborg building in the conference room “Apelsinlemonad”, 2nd floor.

During the meeting you will have the opportunity to learn more about what the student union have been working on during the past year, as well as helping us by pointing out our way forward. This meeting is also an excellent opportunity for all of you new students to get in contact with us in the student union or even be a part of the union yourself.

Regardless of the reason we really hope to see you at our upcoming meeting.

Sign up for the meeting here – http://bit.ly/SKSVT17

Motions for the upcoming meeting shall be sent to vice@sks.miun.se not later than Wednesday the 15th of March. The meeting agenda will be published on http://sks.miun.se on Wednesday the 22th of March.

For further questions regarding the meeting or the student union, contact us at studentkaren@sks.miun.se

Welcome!