Feedback
Facebook

Instagram
Studentkåren i Sundsvall

Frukostklubben – Sundsvallsprofilen om att gå sin egen väg!

På torsdag den 26 mars får vi besök av Sundsvallsprofilen Susanne Bertlin som är ett välkänt namn inom nöjesbranschen.

För bara fyra år sedan startade hon upp sitt företag inom artistbranschen och har bland annat redan hunnit med att coacha några av Sveriges stora artister som YOHIO, Kevin Walker och State of Drama, hon har även hjälpt alla stjärnorna i Idol – som röstcoach och precis medverkat i Melodifestivalen där Susanne coachade artisten Dinah Nah som gick till final. Susanne hade själv ingen erfarenhet alls av att starta företag, men hon visste att efterfrågan fanns! Lyssna på hur hon gick sin egen väg, hur hon hittade sin korvsäljande mentor och skapade sitt team.

Som vanligt bjuds det på frulle!

TID: Torsdag 26 mars klockan 08.15–09.30
PLATS: Campus Sundsvall, Labbet, Holmgården hus Q, MIUN Innovation
ANMÄLAN: Anmäl dig via formuläret nedan

MIUN INNOVATION HÄLSAR ER VARMT VÄLKOMNA!