Feedback
Facebook

Instagram
Studentkåren i Sundsvall

Välkommen!

Vad roligt att Du har valt att studera på Mittuniversitetet. Vi från Studentkåren i Sundsvall vill välkomna Dig till universitetet och till den mysigaste och trevligaste staden i Norrland!

Du som är ny student är varmt välkommen att ta del av vår fullspäckade introduktionsperiod och inspark. Årets inspark/introduktionsperiod fylld med aktiviteter, information, och härliga event, kommer att pågå från den 31 augusti till den 12 september, med avslutande sittningar den 14, 15 och 22 september. I år har vi dessutom en bonussittning – ovvesittningen – den 28 september. bifogat här finns hela schemat för årets Inspark.

Du kommer att få träffa många underbara människor, uppleva ett fantastiskt studentliv och bli en del av en härlig sektion eller förening. Vi från Studentkåren kommer att finns till för Dig under hela Din studietid och hjälpa Dig med studierelaterade frågor och funderingar och se till att Du får en bra tid under Din utbildning.

Om du har några frågor så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på Studentkåren.

Återigen så vill vi hälsa Dig varmt välkommen till Mittuniversitetet i Sundsvall och ditt nya liv som student!

Eventschema-Inspark-HT18