Medlemsavgift

Medlemsavgiften till Studentkåren i Sundsvall är för närvarande 200 kronor för 1 termin eller 350 kronor för 2 terminer. Vi rekommenderar givetvis att du sparar pengar och betalar för två terminer direkt – om du avser att studera mer än en. Tänk dock på att du inom Mittuniversitetet har två studentkårer att välja på och att du ska vara medlem där du har dina huvudsakliga studier. Om du har en flexibel kursort (fråga din kursansvarige) så väljer du själv var du vill vara medlem.

Vad ger medlemskapet dig?
Ett medlemskap i Studentkåren i Sundsvall innebär ett flertal förmåner som är bra att ha som student. Våra medlemmar har också möjligheten att påverka studentkårens arbete och vad ska vi lägga fokus på. Därmed är du också med och påverkar Mittuniversitetet och Sundsvall som studentstad.

Studentkåren i Sundsvall representerar alla studenter vid Mittuniversitetet Sundsvall genom de direktiv som beslutas av våra medlemmar. Genom ett medlemskap så får du en direkt möjlighet att påverka din studiemiljö!

Hur betalar jag medlemsavgiften?
Du blir enklast medlem via vår medlemsportal där du loggar in med din vanliga studentportalsinloggning och betalar med hjälp av betalningstjänsten Swish eller genom att ange dina betal- eller kreditkortsuppgifter. Du är också varmt välkommen att besöka vår kårexpedition för att registrera din betalning på plats.

När kåravgiften är betald och registrerad kan du uppdatera ditt Miun-kort i någon av kortterminalerna. En kårstämpel med giltighetsperiod kommer att tryckas på kortet så att du vet hur länge du har möjlighet att påverka dina studier genom oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *