Medlemsförmåner

Du som är medlem i Studentkåren i Sundsvall har möjligheten att åtnjuta ett antal lokala och regionala rabatter. I en del fall kan vi även inkludera lokala rabatter i andra delar av Sverige där vi har en stor andel distansstudenter. Det som anges på denna plats ligger utöver eventuella rabatter som du erhåller via Mecenat och Studentkortet.

Restaurangen i Grönborg
Vår alldeles egna restaurang hittar du i Grönborgs. Här får medlemmar en generös rabatt på 15% på hela utbudet av fika (dryck är undantaget), 20 kronor i rabatt på ordinarie lunchbuffépris och nästan alltid kostnadsfri entré till vår nattklubb.

Curres gatukök
Alldeles intill Hedbergska gymnasium på Skolhusallén hittar du Curres Gatukök. Här erbjuds du som medlem en kostnadsfri plusmeny och 10 kronor i rabatt per valfritt meal. Detta kräver uppvisade av giltigt medlemskap i Studentkåren i Sundsvall.

Busskort via DinTur
Om du laddar ditt resekort med 300 kronor så får du ytterligare 100 kronor utan extra kostnad. Detta gäller dig som är medlem i Studentkåren i Sundsvall och är över 26 år. Du som är yngre hänvisas, tyvärr, direkt till www.dintur.se.
Besök gärna kårexpeditionen för att ta del av den här rabatten.

Biobiljetter för 108 kronor
Gå på valfri föreställning hos SF (Svensk filmindustri) för 108 kronor per biljett. Biljetten gäller alla dagar i veckan.
Besök gärna kårexpeditionen för att köpa dessa biljetter, alternativt se om vi är tillgängliga i våra lokaler på Grönborgs.

Sidsjö Hotell & Konferens
Här erbjuds det studentrabatt på boende, mot uppvisade av giltigt medlemskap i Studentkåren i Sundsvall. Kontakta receptionen för att ta del av aktuella priser. Ring 060-125 125 eller maila info@sidsjohotell.se.

 

Vill du som företagare erbjuda våra studenter rabatter och samarbeta med Studentkåren i Sundsvall? Kontakta oss gärna på studentkaren@sks.miun.se så vi kan stärka varandra i ett framtida samarbete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *